Tuinplant voor een tegel

Verhalen - 3 juli 2017

Zaterdag 1 juli vond de Groene Inspiratiedag voor de Bollenstreek plaats. Renée Noppen Tuinontwerp en advies organiseerde deze dag samen met Hoveniersbedrijf Rens de Rooij. Ons doel was om zoveel mogelijk mensen in de Bollenstreek te enthousiasmeren voor een groene, natuurvriendelijke tuin. En dat is gelukt! 

Mensen konden een tegel inwisselen voor een tuinplant en kregen een tuinmagazine, een zakje bloemenzaad voor bijen en vlinders en een bon voor het magazine Vogels Dichterbij van Vogelbescherming cadeau. De hoveniers liepen rond om mensen te ontvangen en om uitleg over de inspiratietuin en plantadvies te geven. Men kon door mij een tuinschets laten maken om de tuin groener en diervriendelijker in te richten. Wat was hier veel animo voor! Ik ontving opvallend veel jonge mensen aan mijn tafel. Wat een positieve ontwikkeling dat zij voor groen gaan!

Groei en Bloei Bollenstreek, Operatie Steenbreek Teylingen en Bollenstreekhout waren aanwezig met een informatiestand en gaven de bezoekers uitleg en groen advies.

Een aantal uitgenodigde burgemeesters en wethouders van de Bollenstreekse gemeentes kwamen hun interesse tonen. We hopen met dit initiatief aan te zetten tot een groene beweging in de Bollenstreek!

We kunnen terugkijken op een succesvolle dag. De foto’s geven een impressie:

tuinadvies, bollenstreek, operatie steenbreek, tuinontwerp, tuinaanleg, tuinarchitecttuinadvies, bollenstreek, operatie steenbreek, tuinontwerp, tuinaanleg, tuinarchitecttuinadvies, bollenstreek, operatie steenbreek, tuinontwerp, tuinaanleg, tuinarchitectBollenstreek, operatie steenbreek, tuinadvies, tuinontwerp, tuinBollenstreek, operatie steenbreek, tuinadvies, tuinontwerp, tuinBollenstreek, operatie steenbreek, tuinadvies, tuinontwerp, tuin

Volgende verhaal