Tuinrenovatie in Noordwijk

Verhalen - 30 september 2016

De opdrachtgevers hadden een fijne, intieme zitplek onder een grote seringenboom, totdat de buren die gingen rooien. Wat overbleef was een kale bedoening. Help, wat nu?!

De opdrachtgevers lieten enthousiast het resultaat van de tuinrenovatie zien. Op de vlonder is een intieme zitplek met een pergola gecreëerd, op een kale ruimte waar vroeger een oude seringenboom naast groeide. Nadat deze weggehaald was bleef een kale plek over waar de opdrachtgevers niet blij mee waren. Renée Noppen Tuinontwerp en advies heeft een plan gemaakt om de oude tuin te renoveren zodat deze weer aan de wensen voldoet. In de komende jaren zullen klimop en kamperfoelie de pergola gaan begroeien. De krentenboom stond er al en is door de hovenier gesnoeid, tevens zijn het gazon en de beplanting vernieuwd. Afgelopen zomer hebben de opdrachtgevers al kunnen genieten onder de pergola, met uitzicht over de bollenvelden. Missie geslaagd!

Ontwerp: Renée Noppen Tuinontwerp en advies
Aanleg: Hoveniersbedrijf Hortus Artifex

Volgende verhaal

Volgende verhaal